اصول و روش های هرس درختان میوه
هرس درختان میوه یکی از عملیات حیاتی در مدیریت باغبانی است که تاثیر قابل توجهی بر رشد، باروری و کیفیت محصول دارد. با اجرای هرس به شکل علمی و اصولی، میتوان ساختار درخت را بهبود بخشید، میزان باردهی را افزایش داد و سلامت کلی باغ را تضمین کرد. در این مقاله، به بررسی اصول، اهداف […]
مطالعه بیشترسرمازدگی در محصولات کشاورزی و راه های پیشگیری و کنترل آن
سرمازدگی یکی از پدیدههای مخرب در کشاورزی است که میتواند خسارات اقتصادی قابل توجهی به محصولات باغی و زراعی وارد کند. این پدیده زمانی رخ میدهد که دمای هوا به زیر آستانه تحمل گیاه کاهش یابد و منجر به آسیب فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در گیاه شود. سرما و یخ بندان از جمله پدیده هاي طبیعی […]
مطالعه بیشترعلت میوه ندادن درخت انگور
دلیل عدم تولید میوه توسط درخت انگور شما ممکن است به عوامل مختلفی برگردد. میتواند به این دلیل باشد که درخت هنوز به سن تولید نرسیده است یا شرایط رشد نامساعدی دارد.
مطالعه بیشترخاک کشاورزی
خاک کشاورزی، بستری است که برای رشد گیاهان استفاده میشود و شامل مجموعهای از مواد مغذی و غیرمغذی میباشد. این مواد مغذی شامل عناصر اصلی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم، و همچنین عناصر فرعی و اثرات کم مانند روی، منگنز و مس میباشند. همچنین، خاک کشاورزی شامل مواد آلی مانند هوموس و نیتروژن آلی نیز میباشد که به عنوان منابع مهم تغذیه گیاهان عمل میکنند.
مطالعه بیشترعلف هرز چیست؟ انواع علف های هرز + روش های کنترل
از دید کشاورز،علف هرز هر گیاه غیر مفید و مضر است که در مزرعه دیده میشود ومبارزه با آن از ضرورت های کشاورزی راندمان بالا و سود آور است.
مطالعه بیشترمرحله برداشت در کشاورزی
بعد از پایان یافتن مراحل پیش از کاشت ،کاشت و داشت به مرحله دلنشین برداشت میرسیم .این مرحله بسیار حساس و حائز اهمیت است زیرا اگر به درستی برداشت انجام نشود از بازارپسندی و کیفیت محصول کاسته و کشاورز ضرر زیادی متحمل میشود.
مطالعه بیشترمرحله داشت در کشاورزی
پس از کاشته شدن بذر یا نشاء و ….در خاک باید اقداماتی را انجام دهیم تا محصولی با کیفیت داشته باشیم که به این مراحل ،مرحله داشت میگویند که خود شامل چند مرحله مانند آبیاری،تنک کردن،وجین و سله کشی،خزانه گیری و نشاءکاری،مبارزه با بیماری و آفات و همچنین کنترل علف هرز می باشد که در ادامه برای شما توضیح خواهیم داد
مطالعه بیشترمرحله کاشت در کشاورزی
برای اینکه بتوانید تمامی مراحل کاشت،داشت و برداشت را به بهترین شکل ممکن انجام دهید باید با تمامی مراحل آشنایی کامل داشته باشید تا بستری عاری از آفت و بیماری مهیا شود.یک کشت مناسب و حرفه ای نیازمند آبیاری و کوددهی به موقع و آگاهانه است بنابراین قبل از اقدام به کشت حتما از نحو آبیاری و آب موجود در آن منطقه اطلاعات کامل کسب و برنامه کوددهی توسط کارشناس فنی گرفته شود.
مطالعه بیشترادوات کشاورزی
به کلیه دستگاههایی که در کشاورزی پیشرفته و مکانیزه برای بهره مندی از مزیت هایی مثل کاهش زمان و هزینه استفاده شود ادوات کشاورزی میگویند. استفاده از این نوع تجهیزات برای هر کشاورزی ضروری است چرا که مزایای بسیار زیادی را به همراه دارد.
مطالعه بیشتر